Geplooid handdoekpapier: advies

Aangezien Schoononline een enorme diversiteit aan papieren handdoeken verkoopt in zowel merk, afmeting als vouwwijze, past niet ieder willekeurig papieren handdoekdoekje in elke vouwhanddoek dispenser.

Hoe kies ik de juiste papieren vouwhanddoeken?

Helaas past niet elk papieren vouwhanddoekje in iedere dispenser. Er zijn universele dispensers waar alles in past, maar er zijn ook vouwhanddoekpapier dispensers die speciaal zijn ontworpen om een specifieke maat of gevouwen handdoekje uit te geven. Een aantal punten zijn van belang voor de juiste keuze in papieren vouwhanddoeken;
1. De vouwwijze
2. De breedte van het vouwhanddoekje
3. De diepte van uw dispenser
Door gebruik te maken van ons zoek filter aan de linkerzijde van de pagina, kunt u het gamma snel terugbrengen tot alleen de papieren handdoekjes die passen in uw verdeler. Wanneer uw zoektocht uitgaat naar een vouwhanddoekdispenser kijk dan eens op de pagina geplooide handdoek verdelers.

Wat is het verschil tussen C vouw, Z vouw en I vouw handdoekpapier?

• C-vouw handdoekpapier zijn een basis vouwhanddoekje. Ze liggen los op elkaar gestapeld, waardoor de gebruiker meerdere handdoekjes tegelijk uit de dispenser kan pakken. C-vouw handdoeken zijn 25 cm breed en hebben opgevouwen een opgevouwen lengte/ rugbreedte van 10 centimeter.
• I-vouw of Interfold handdoekjes zijn complexer gevouwen en zitten soms ook nog met een perforatierand aan elkaar vast. Ze worden vel voor vel uitgegeven en bieden hierdoor extra hygiene aan gebruikers en werken verbruiksbesparend. De breedte van I-vouw varieert tussen de 20 en 22 cm. De opgevouwen lengte van i-vouw handdoekjes is 10 cm.
• zigzag gevouwen handdoekjes (Z of ZZ vouw) worden ook vel voor vel uitgegeven. Dit is hygienisch en bespaart in verbruik. Zigzag handdoekjes zijn half in elkaar gevouwen, waardoor het volgende velletje een stukje meekomt uit de dispenser en klaar hangt voor gebruik. Z-vouw handdoekjes zijn 1 x gevouwen en hebben opgevouwen een lengte van 11 of 11,5 cm. ZZ-vouw handdoekjes zijn 2 x gevouwen en hebben een opgevouwen lengte van 8 cm, waardoor ze in een minder diepe, compactere dispenser passen. • multifold of slimfold papieren handdoeken zijn smaller opgevouwen waardoor ze een rugbreedte hebben van 8 cm ipv de standaard 10 cm. Hierdoor passen ze in een minder diepe en dus compactere dispenser. Dit type dispenser en handdoekjes zijn speciaal voor zeer smalle toiletruimtes.

Advies voor uw keuze in papieren doekjes

• Hoe meer laags, hoe zachter het papieren doekje voelt en hoe sterker hij zal zijn;
• Hoe groter de afmeting van het handdoekje, hoe minder doekjes er nodig zijn om de handen goed te drogen.
• De grootste papieren doekjes zijn de interfold / I-vouw doeken.

Verstopt toilet door handdoekjes voor het toilet?

Gooien uw bezoekers ook regelmatig vouw handdoekjes in het toilet waardoor dit verstopt raakt? Stap dan over naar de flushable handdoekjes voor in het toilet van Tork. Net als toiletpapier lossen deze vouwhanddoekjes op in het toilet. De flushable tork vouw handdoekjes drogen goed af en voelen zacht aan de handen.

Twijfelt u welke papieren handdoeken past in uw dispenser. Vraag dan een sample aan, zodat u het zelf kunt testen. Wij sturen het u graag toe.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.be
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.