Disposable wandhouder: advies

Disposable wandhouders zijn dispensers die gemonteerd worden aan een muur en als uitgifte punt fungeren voor disposables zoals haarnetjes, bezoekersjassen, overschoenen, oordopjes, handschoenen, etcetera. Door een disposable dispenser op te hangen bij de ingang van een hygiëne kritische ruimte kan elke gebruiker van deze ruimte eenvoudig voldoen aan de hygiëne eisen die in de ruimte gelden. Er zijn disposable wandhouders in RVS of Acryl en met enkele of meerdere vakken voor uitgifte van meerdere soorten disposables tegelijk.

Kies een geschikte disposable dispenser

Hou bij de keuze voor een disposable dispenser vooral rekening met de grootte van de disposables die erin moeten. Hoe groter de disposables zijn, hoe groter de disposable dispenser moet zijn om de disposables goed te kunnen uitgeven. Het is handig dat de dispenser een kijkvenster heeft of transparent is zodat er tijdig kan worden bijgevuld.

Ruim aanbod dispensers van CMT

In ons assortiment vindt u kwaliteits dispensers van het merk CMT die veelvuldig gebruikt worden in de zorg en de food sector. Zo verkopen wij CMT acryl wandhouders, CMT handschoen dispensers, CMT clipcap houders, CMT bezoekersjas houders en ga zo maar door. De CMT disposable wandhouders zijn sterk en goed schoon te houden. Naast disposable dispensers bieden wij ook een ruim assortiment andere soorten dispensers zoals toiletrolhouders, zeepdispensers en Tork dispensers.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.be
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.