Automatische luchtverfrissers: advies

Ons aanbod automatische luchtverfrissers zijn de topmodellen op de markt;
-Tork automatische luchtverfrisser
-Airoma automatische luchtverfrisser
-Kimberly Clark automatische luchtverfrisser
- Omniscent continue luchtverfrisser voor grote ruimtes

Airoma automatische luchtverfrisser:
De grote Airoma met navullingen van 270 ml is bruikbaar voor een omgeving tot 200m3. De compacte Micro Airoma met navullingen van 100 ml is geschikt voor ruimtes tot 100m3. Zowel de 100ml als de 270ml Airoma navullingen beschikken over 3000 verstuivingen per reukflesje. De spuitmomenten van de verdeler zijn vooraf in te stellen, zodat u per jaar slechts 6 tot 12 navullingen hoeft te gebruiken. Dit is uiteraard wel gebonden aan de veelvuldigheid van de spuitmomenten die worden ingesteld. De navullingen van de Airoma 270 ml hebben als extra handigheid dat ze ook gebruikt kunnen worden in veel andere gangbare zelfwerkende luchtverfrissers. Zoals de Microburst verdelers, de Kimberly Clark verdelers en de TC (Technical Concept) verdelers.

Tork automatische luchtverfrisser:
Tork heeft twee automatische luchtverfrisser verdeler; de Tork Airfreshener Aerosol en de Tork Elevatiën Airfreshener. Beiden gebruiken dezelfde Tork luchtverfrissing navullingen van 75ml. Eén navulling kan een omgeving tot wel 90 dagen fris laten ruiken. Er is keuze uit drie verschillende, aangename geuren: citrus, fruit en floral. Ook bestaat er de mogelijkheid een mixed navullingsverpakking te bestellen zodat u van alle geuren gebruik kunt maken. De navullingen van de Tork luchtverfrisser verdeler zijn eenvoudig te verwisselen. Hij werkt op batterijen zodat de verdeler in iedere ruimte geplaatst kan worden. De Tork Airfresheners zijn op verschillende standen in te stellen zodat de ruimte alleen verfrist wordt op de momenten dat de ruimte wordt gebruikt.

Kimberly Clark automatische luchtverfrisser:
Kimberly Clark heeft een nieuw model programmeerbare luchtverfrisser op de markt gezet met de Aquarius luchtverfrisser, of wel Aquarius Aircare genaamd door Kimberly Clark. De Aquarius Aircare is geschikt voor ruimtes met een oppervlakte van 90m³. Deze elektrische luchtverfrisser is volledig instelbaar naar uw eigen wensen en gebruikstijden. Hij werkt op batterijen en kunnen overal worden geplaatst. De 300 ml Aquarius Aircare navullingflacons van kimberly Clark bieden een keuze uit vijf verschillende prettige geuren en een mixed geuren verpakking. Kimberly-Clark heeft ook een 310ml navulling geschikt voor de Aqua en de Ripple luchtverfrissings dispensers. De Aqua en Ripple luchtverfrissers zelf zijn in 2015 uit het assortiment gehaald door Kimberly Clark en vervangen door de Aquarius luchtverfrisser.

De Omniscent geurverspreidings unit biedt een onderscheidende manier van luchtverfrissen omdat hij als enige onafgebroken en nauwgezet een aangenaam aroma rondzendt in grote binnen ruimten. De hoeveelheid en sterkte van de verspreiding van het aroma is volledig controleerbaar. Eén unit is gemaakt om een omgeving tot 500 m3 te verfrissen. Bijkomend voordeel is dat de Omniscent een groot scala aan bijbehorende aroma’s biedt. Deze zijn ontwikkeld op basis van biologische noodzakelijke oliën vanuit houdt, fruit, kruiden en bloemen.

De werkwijze van de Omniscent geurverspreidings unit is als volgt:
1. De keramische plaat wordt volgegoten met de geselecteerde gearomatiseerde olie.
2. Het verwarmingselement verwarmt de cartridge naar de goede warmte (temperatuur) zodat de gearomatiseerde olie kan ‘verdampen’
3. De ingeïntegreerde fan zendt de geur moleculen door de gehele ruimte. Omdat deze moleculen warm zijn en gebruik gemaakt wordt van de natuurlijke luchtcirculatie in de ruimte dragen zij gemakkelijk de hele ruimte door.
4. Er kan gekozen worden op mate van sterkte van het aroma, dit kan door de gebruiker zelf worden ingesteld. Deze keuze bepaalt ook hoelang de fan en het verwarmingselement per uur aan staan, evenals de levensduur van de cartridge. Bij de instelling ‘LOW’ kan deze maximaal 30 dagen zijn.

Instellingen van de werking van de fan en heater per uur:
- LOW: 15 minuten aan / 45 minuten uit
- MED: 30 minuten aan / 30 minuten uit
- HI: 50 minuten aan / 10 minuten uit

Een bijkomend voordeel van de Omniscent is dat hij zijn aroma ook rondzendt als de fan en het verwarmingselement uit staan. Dit komt doordat de gearomatiseerde olie gemaakt is met specifiek uitgekozen en krachtige aroma’s. Ieder moment dat de Omniscent aan gaat is dit eigenlijk slechts om het airoma een boost te geven.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.be
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.