Passieve luchtverfrissers: advies

Bij een passieve luchtverfrisser wordt er geen elektriciteit gebruikt om de geur door de ruimte te verspreiden. De passieve luchtverfrisser maakt gebruik van de normaal aanwezige luchtstroom in de ruimte waarin hij hangt. De lucht stroomt door de passieve luchtverfrisser heen en neemt zo de aangename geur mee de ruimte in. Naast het feit dat de passieve luchtverfrisser dus energieloos is, is hij ook vrij van drijfgassen, oplosmiddelen en HFC's. De passieve luchtverfrisser is milieuvriendelijk en uiterst effectief. Ons gamma heeft verschillende soorten passieve luchtverfrissers: De V-Fresh, de V-Air en de Tork Airfreshener Tabs.

V-Air passieve luchtverfrisser: De V-Air luchtverfrisser biedt keuze uit 5 verschillende geuren die tot wel 60 dagen meegaan per vulling. Een V-Air luchtverfrissings dispenser is geschikt voor een maximale oppervlak van 170m3, maar u kunt voor grotere ruimtes natuurlijk altijd meer dan 1 dispenser ophangen.

V-Fresh luchtverfrisser disc: De V-Fresh passieve luchtverfrisser (afmeting 10 x 7,7 cm) kan op ieder hard en glad oppervlak worden vastgeplakt middels de geïntegreerde zuignap. Wel 30 dagen lang verfrist de V-Fresh de lucht in een ruimte. Tevens neutraliseert de V-Fresh nare geuren door gebruik van micro poreus materiaal. Hij is verkrijgbaar in 5 prettige geuren.

Tork Airfreshener Tab: De Tork Air Freshener Tabs geven 4 weken lang een frisse geur af. Ze zijn eenvoudig in gebruik en te combineren met de compacte Airfreshener tabs dispenser. Ook zijn de tabs heel goed los te bevestigen door ze bijvoorbeeld aan een buis te hangen.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.be
9.00 - 18.00 uur
contactformulier
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.