Poetspapier: advies

Bij Schoononline heeft u de keuze uit verschillende soorten papierrollen van diverse kwaliteitsmerken. Ook voor een breed aanbod aan combirollen zit u bij ons goed. Van heavy duty poetspapier tot economische 1-laags poetspapier van merken als Wypall, Tork, Sontara en DJ Group. Voor ieders voorkeur is er passend poetspapier. Alle genoemde prijzen van de papierrollen gelden per verpakkingseenheid! Gebruik het filter om een overzicht van poetspapier te krijgen voor een specifieke taak of eigenschap. Naast poetspapier bent u ook bij ons aan het goede adres voor poetslappen, non woven doeken of olie absorberende doeken.

Aan welke eisen moeten poetsrollen voor uw organisatie voldoen?

Om het zoeken u vele malen makkelijker te maken, hebben we onze webshop ingericht met zoekfilters. U kunt eenvoudig en snel filteren of de papierrollen goed absorberend moeten zijn, of het papier vetten of olie moet kunnen verwijderen, of het papier oplosmiddel bestendig moet zijn of zacht moet zijn voor een kwetsbaarder soort oppervlakte. Kies voor 1 laags tot 4-laags papier en selecteer op breedte en lengte van de papierrol. Wilt u extra sterk papier? Kies dan een verlijmde kwaliteit zoals de Cetec rollen van DJ Group. Bij cetec papier zijn de lagen op elkaar gelijmd, waardoor ze ook natsterk zijn en een beter wrijfweerstand hebben. De Wypall L30 en L40 rollen zijn pluisarm en daardoor geschikter voor het afnemen van oppervlaktes die nog bewerkt moeten worden. Maak gebruik van onze filters en u vindt binnen no-time een passende poetsrol!

Combineer het poetspapier met een passende dispenser

Het meest wordt poetspapier op een rol verkocht. Deze papierrollen zijn geschikt voor een muurhouder, vloerstandaard of grote centerfeeddispenser. Een poetsrol op vloerstandaard is ideaal als u de rol op meerdere locaties wilt neerzetten. Met de wieltjes aan de vloerstandaard rolt u hem naar de gewenste werkplek. Komt de rol te hangen in een stoffige omgeving of zijn er spetters, gebruik dan een afgesloten poetsrol dispenser zodat de kap het poetspapier beschermt.

Wij verkopen ook gevouwen poetspapier welke reeds zijn verpakt in een draagdoos of dispenserdoos. Deze zijn uitermate geschikt voor mobiel gebruik in bijvoorbeeld de auto van servicemonteurs en wegenwachters.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.be
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.