Dameshygiene: advies

Voor het wegwerpen van damesverband verkopen wij naast de unieke Femcare damesverbandcontainer, ook handzame gesloten 5 liter damesverband afvalbakjes van Tork in de kleuren zwart en wit. Naast de dameshygienebakken zelf verkopen wij tal van handige en hygiënische accessoires zoals damesverband wegwerpzakjes met bijpassende verdeler, geurmaskeringzakjes en speciale bacteriedodende en geurmaskerende afvalzakken.

Onze Femcare dameshygiënebak is de meest hygiënische oplossing voor het weggooien van damesverband. De damesverbandcontainer is namelijk bewerkt met een speciale antibacteriële stof genaamd Biomaster. Hierdoor is de kans op ontwikkeling van micro-organismen en ziektekiemen minimaal.

Wilt u ook af van nare geurtjes die rond een dameshygiënebak of luieremmers kunnen hangen? Door het gebruik van Biosan geurmaskeerzakjes in de bak worden nare geurtjes gemaskeerd en micro-organismen en ziektekiemen vernietigd.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.be
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.