Geplooid handdoekpapier: advies

Tork biedt kwalitatief hoogwaardige gevouwen papieren handdoekjes voor gebruik in alle gangbare vouwhanddoek dispensers. Tork handdoekjes kenmerken zich door een goede stevigheid en zacht gevoel. Uiteraard zijn ze ook goed absorberend en maken ze de hand snel en hygiënisch droog.

Er zijn 2 type Tork handdoekjes

Tork vouwhanddoekjes worden onderverdeeld in 2 systemen:
- Het Tork H2 systeem (interfold handdoeken)
- Het Tork H3 systeem (ZigZag en C vouw papier)
Voor beiden systemen heeft Tork dispensers die ervoor zorgen dat het papiertje zo soepel en goed mogelijk wordt uitgegeven. Zowel in de Tork handdoek dispensers als op de Tork handdoekjes verpakkingen staat altijd het H2 of H3 Tork handdoeksysteem nummer vermeld. Zo weet u zeker dat u handdoekjes passen in uw dispenser.

Wat zijn de kenmerken van de Tork H2 papieren handdoeken?

Het Tork H2 handdoek papier is interfold of multifold gevouwen. Door deze vouwwijze komen de handdoekjes vel voor vel uit de dispenser. Ook is de opgevouwen rugbreedte wat smaller; zo'n 10 cm. Tork H2 papier is hierdoor zeer hygiënisch en voorkomt het kruisbesmetting via het handdoekje. De gebruiker raakt namelijk alleen het handdoekje aan dat hij of zij daadwerkelijk gebruikt. Mar vel voor vel dosering heeft nog een groot voordeel: het is besparend in het verbruik. De breedte van Tork H2 vouw handdoekjes is 21 cm.

Het Tork H3 vouwhanddoek systeem

Tork H3 handdoeken kunnen zowel C als zigzag gevouwen zijn. De rugbreedte is zo'n 11,5 cm en de breedte van het vouwhanddoekje ligt tussen de 23 en 25 cm. C-vouw handdoekjes liggen los op elkaar gestapeld. ZigZag handdoekjes zijn in elkaar gevouwen, waardoor ze vel voor vel uit de dispenser komen.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.be
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.