Handdoekrollen: advies

De Tork handdoekrollen zijn geschikt voor plaatsen waar een hoge capaciteit aan handdoekpapier gewenst is. 1 Tork handdoekrol is vergelijkbaar met 8 stapeltjes geplooid handdoekpapier.

We onderscheiden de volgende Tork handdoekrollen;
- Tork M1 systeem; de Tork mini centerfeed handdoekrol ofwel de Tork mini handdoekrol met centrale verdeling/uitgifte : dit zijn papierrollen waarbij het papier vanuit de kern van de rol getrokken dient te worden met een maximale diameter van 13 centimeter
- Tork M2 systeem; de Tork Midi centerfeed handdoekrol met een diameter van 20 centimeter en centrale uitgifte van het handdoekpapier vanuit de kern.
- Tork H1 systeem; de Tork Matic Systeem handdoekrollen: Dit zijn handdoekrollen die om een kern (huls) zijn gewikkeld en geschikt zijn voor gebruik in de Tork Matic handdoekrol verdelers. Het verbuik wordt beperkt door de aanwezigheid van geperforeerde snijranden in het papier.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.be
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.