Urinoirmatjes met geur: advies

Urinoirmatjes met geur fungeren als een luchtverfrisser voor de toiletruimte, maar hebben daarnaast nog meer gunstige effecten die helpen de toiletruimte schoon en fris te houden:

De urinoirmatjes met geur bevatten een geconcentreerde geur die continue 30 tot 60 dagen een frisse geur afgeeft. De urinoirmat werkt als een filter en voorkomt dat afval zoals kauwgom of andere items die een verstopping kunnen veroorzaken in de leidingen terecht komen. De speciale anti spat textuur van de urinoirmatjes voorkomt dat er urine spetters op en om het urinoir terechtkomen. Vanwege de prettige geur kunnen urinoirmatjes ook geplaatst worden op het filter van een stofzuiger. De te reinigen kamer ruikt dan weer lekker fris na het zuigen.

3 soorten urinoirmatjes van Vectair Systems -------------------------------------------
Schoononline verkoopt 3 soorten hoogwaardige urinoirmatjes met geur van het merk Vectair Systems: de V-screen-, Wee-screen- en P-screen urinoirmat.

De V-Screen urinoirmatjes met geur is een goede basis oplossing voor een fris ruikend urinoir tot maximaal 30 dagen lang. In het midden bevat dit urinoirmatje een geur-bundel. De Wee-screen urinoirmat met geur is dikker dan de V-ccreen en gemaakt van uiterst flexibel EVA materiaal waardoor hij goed op zijn plek blijft liggen in elke vorm urinoir. De volledige oppervlakte van de Wee-screen urinoirmat geeft minstens 30 dagen geur af. De P-screen urinoirmat geeft wel 60 dagen een frisse geur af en heeft daarnaast een ingebouwd enzymblok, zodat bij elke doorspoelbeurt de enzymen het leidingwerk en het urinoir schoon houden en aankoeken van resten voorkomen. Hiermee worden vervelende geurtjes niet alleen gemaskeerd, maar ook voorkomen. Alle drie soorten matjes zijn in verschillende geuren beschikbaar.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.be
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.