Schrapers en spatels: advies

Hier vindt u een uitgebreid assortiment handschrapers, vloerschrapers en spatels. Allen van het merk Vikan. Vikan schrapers en roerspatels zijn uiterst hygienisch en goedgekeurd voor gebruik in hygiene kritische omgevingen zoals voedselverwerkende bedrijven. Met een schraper verwijdert u hardnekkig vuil van werkbanken, vloeren, transportbanden etcetera.

welk soort handschraper kies ik?;

Handschrapers en vloerschrapers zijn er in 3 soorten materialen:
- Metalen schrapers
- Kunststof polypropyleen schrapers
- Nylon hittebestendige schrapers
Nylon schrapers zijn hittebestendig en kunnen goed gebruikt worden voor verwijderen van aangekoekt vuil op hittebronnen zoals ovens, kookplaten, hete pannen etcetera. Voor krasgevoelige oppervlaktes adviseren wij u een schraper van kunststof te gebruiken. Ook op (rubber) transportbanden is het raadzaam een kunststof handschraper te gebruiken o schade aan het rubber te voorkomen.

Vloerschrapper op een steel

De Vikan vloerschrappers hebben allemaal een schroefdraadaansluting voor koppeling met een vikan steel. Wij adviseren dat de stel tot aan de kin van de gebruiker komt voor een juiste werkhouding. De handschrapper art 4011 kan ook op een (mini) steel worden geschroefd, zodat ook moeilijk bereikbare plekken goed bereikt kunnen worden met de handschraper.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.be
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.