Ansell

Ansell® is een merk van Ansell Healthcare European Headquarters. Schoononline.be verkoopt zes type handschoenen van Ansell® waarmee een breed scala aan arm- en hand bescherming is afgedekt; de Ansell® HyFlex Foam handschoen, De Ansel®l Hyflex handschoen, de Ansell® Sol-Vex handschoen, de Ansell® Easy Flex handschoen, de Ansell® Hylite handschoen en de Ansell® Universal Plus handschoen.

  • De Ansell® Hyflex Foam; is geschikt voor nauwkeurige assemblage en algemene manipulatie.
  • De Ansell® Hyflex; is ontworpen voor lichte en delicate werkzaamheden in een droge omgeving waarvoor een maximale vingergevoeligheid nodig is.
  • De Ansell® Sol-Vex; is een chemisch bestendige handschoen voor uiteenlopende toepassingen onder natte of droge omstandigheden waar chemische weerstand essentiëel is.
    De Ansell® Easy Flex; is koel, comfortabel en biedt een goede greep op gladde voorwerpen.
  • De Ansell® Hylite; heeft goede mechanische weerstand en afstoting van olie. Hij is siliconenvrij en antistatisch volgens EN 1149.
  • De Ansell® Universal Plus; is vervaardigt uit 100% natuurrubber en is speciaal behandeld om de kans op allergische reacties bij de drager te verminderen.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.be
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.