OXXA

U koopt het complete Oxxa werkhandschoen gamma snel en eenvoudig op Schoononline.be! OXXA® is een merk van Oxxa Safety Products dat zich bevindt in het hoogste kwaliteitssegment. OXXA® biedt altijd een optimaal draagcomfort, goede beschermende eigenschappen en heeft daarnaast een moderne look. De OXXA® werkhandschoenen beschermen de handen in koude en winterse omstandigheden, of tegen sneden en scherpe voorwerpen. Ook zijn er zeer comfortable OXXA® handschoenen voor algemeen gebruik.
Het assortiment OXXA® mechanics handschoenen is zeer succesvol ontwikkeld voor gebruik bij assembleren en montage. De Mechanics handschoen biedt een uitstekende vingergevoeligheid en pasvorm en beschermt de hand op de meest kwetsbare plekken zonder beweegsvrijheid te beperken.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090
9.00 - 17.00 uur
verkoop@schoononline.be
9.00 - 18.00 uur

Betaalmogelijkheden

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijen voor betaling en levering

Nieuwsbrief

En ontvang eenmaal per maand interessante aanbiedingen

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.